de man achter Henk Raggers Advies & Audits

Opleiding

- Kader bv, opleiding Middelbaar Veiligheidskunde
- Kader bv, opleiding Hogere Veiligheidskunde
- Bureau Veritas Training, Interpretatie en toepassen MVO Prestatieladder
- Bureau Veritas Training, opleiding Lead Auditor (IRCA erkend)
- Universiteit Twente, Post-doctorale opleiding Milieu-adviseur
- Landbouwuniversiteit Wageningen, Landbouwplantenteelt, ori├źntatie Grasland
- Agrarisch Hogeschool Friesland te Leeuwarden, Bodemkunde en Plantenteelt

Werkervaring

Ik ben 14 jaar werkzaam geweest als Kwaliteit, Arbo en Milieumanager en als lokaal MT-lid. Daarnaast ben ik tien jaar lid geweest van de Ondernemingsraad waarvan de eerste vijf jaren als secretaris en daarna als voorzitter.

Motivatie tot het starten van een eigen bedrijf

Begin 2010 heb ik besloten de opgedane werkervaring en kennis in de toekomst in praktijk te willen brengen als adviseur en auditor en ik wil daarbij als adviseur vooral mijn bijdrage leveren als een persoon die een brug weet te slaan tussen de weerbarstige theorie en de meest praktische uitvoerbare oplossing.

Voor uitvoeruing van het auditorvak heb ik in 2010 de opleiding Lead Auditor gevolgd bij Bureau Veritas en ben hiervoor gediplomeerd. Daarna heb ik eveneens bij Bureau Veritas Training, de training Interpretatie en toepassen MVO Prestatieladder gevolgd, omdat maatschappelijk verantwoord ondernemen een steeds grotere rol gaat spelen bij de dagelijkse bedrijfsvoering van organisaties.

Naast de gevolgde opleidingen bij Bureau Veritas, heb ik in 2011 de opleiding Middelbaar Veiligheidskundige gevolgd bij Kader bv en met goed gevolg afgerond en ben ik inmiddels gestart met de opleiding Hoger Veiligheidskundige, eveneens bij Kader bv.

Deze kennis en werkervaring vormen naar mijn mening een goede basis om het vak van adviseur of auditor uit te kunnen oefenen. Hopelijk denkt u er precies zo over, zodat wij iets voor elkaar kunnen betekenen.